Veste extraordinară pentru Mircea Solcanu! S-a întâmplat în mare secret, iar abia acum s-a aflat

S-a retras de pe sticlă și s-a ocupat de diversele sale probleme, printre care și cele legale. Mircea Solcanu și-a trăit viața din ultimii ani în liniște, departe de lumina reflectoarelor. Deși ieșeau la iveală tot felul de informații negative despre fostul prezentator, iată că nu o duce chiar atât de rău!

La finele lui 2018, pe 20 decembrie, Mircea Solcanu a primit o veste extraordinară. Magistrații de la Tribunalul Constanța au fost de acord să renunțe la urmărirea penală privind infracțiunea de „deținere de droguri de risc pentru consum propriu”.

Așadar, ultimele câteva luni au fost unele bune pentru Mircea Solcanu – cel puțin până în aprilie, atunci când bunul său prieten, Răzvan Ciobanu, a murit într-un groaznic accident rutier.

Ce face Mircea Solcanu acum
„Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă”, a precizat Mircea Solcanu, acum doi ani.

Loading...