Scandal în showbiz! Antonia iese la atac: „Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea”

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind admirată de foarte mulți bărbați, dar și de femei deopotrivă.

Nu doar aspectul fizic stârnește controverse în showbizul românesc, ci și viața de familie. Vedeta are o relație foarte frumoasă cu Alex Velea, din care a rezultat doi băieți, însă Antonia are și o fetiță cu primul ei soț, Vincenzo Castellano.

Deși cei mai mulți o plac pe artistă, sunt și persoane care nu o simpatizează și care sunt răutăcioase la adresa ei sau a familiei sale. Ceea ce o deranjează foarte tare. Antonia se supără atunci când cineva vorbește urât sau neadevărat despre cei apropiați și se consumă când aude anumite vorbe. „Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea.

Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite”, a spus Antonia, la emisiunea „Răi, da buni”.

Loading...