Noi imagini cu Răzvan Ciobanu. Își căuta, grăbit, un taxi

Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în a doua zi de Paște, în urma unui crunt accident rutier.

Creatorul de modă s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfășurare, iar mai multe ipoteze au fost lansate, însă foarte puține au fost confirmate până acum.

Recent, au apărut noi imagini cu Răzvan Ciobanu, ce nu au fost difuzate. Designerul a participat la un eveniment monden, nu a stat foarte mult, iar la un moment dat a fost surprins în timp ce își căuta grăbit un taxi. A discutat puțin cu reporterul de la „Xtra Night Show”, apoi a plecat.

„Acolo se poate şi mai bine (n.r. financiar). Ele se vând bine, dar cheltuielile sunt din ce în ce mai mari. Vreo 5 angajaţi am. Este un salariu bun (n.r. pentru e). Scot două colecţii pe an. Eu sunt celebru aici, nu în occident. Rochiile mele costă la fel, de la 450 de lei la… cerul e limita. (…) Mi s-au furat nişte telefoane vechi, un televizor, mulţumesc hoţilor că au fost foarte proşti. Au furat o jachetă de piele. Era lângă paltonul meu foarte scump care costă 5000. Nu e din România„, spunea Răzvan Ciobanu pentru emisiunea lui Dan Capatos.

sursa

Loading...