Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon…”

Laura Vicol a avut o relație de strânsă prietenie cu fostul creator de modă Răzvan Ciobanu, fiind foarte afectată după ce acesta a murit în teribilul accident petrecut în cea de-a doua zi de Paște.

Avocata Laura Vicol a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, oferind și alte amănunte extrem de interesante despre dimineața ”nenorocită” în care a fost descoperit trupul lui Răzvan Ciobanu.

„În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm”, a declarat Laura Vicol în timpul emisiunii.

Ea a mai spus că apartamentul lui Răzvan Ciobanu era devastat, imediat după accident și a solicitat o mașină pentru a strânge tot ce era în casă.

”S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă”, a declarat Laura Vicol.

Loading...