Medicii au au facut anunțul: „Mihai Constantinescu nu mai are nicio șansa de supraviețuire”. Au propus deconectarea de la aparate și declararea decesului

Vești teribile din partea medicilor care îl monitorizează pe cântărețul Mihai Constantinescu. Conform unor surse medicale, Mihai Constantinescu nu mai are șanse supraviețuire și s-a propus deconectarea de la aparate.

Mihai Constantinescu este în comă, iar medicii sunt sceptici în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Conform ultimelor informații, inima artistului bate în continuare, din ce în ce mai slab, însă creierul nu mai funcționează. Din acest motiv, medicii au propus deconectarea lui Mihai Constantinescu de la aparate, însă soția sa s-ar opune.

Soția lui, Simona Secrier, i-a îndemnat pe toți cei ce îl îndrăgesc pe artist să se roage pentru el, în speranța unei minuni. “Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funtioneaza, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a declarat Simona Secrier.

Loading...