Hannelore de la Insula Iubirii, super-sexy în costum de baie. Cine i-a dat like la poză

După o perioadă foarte grea prin care a trecut, Hannelore și-a luat o binemeritată vacanță departe de agitația de acasă. Blondina a vrut să se facă remarcată pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost cel așteptat.

Iubirea dintre Hannelore și Bogdan, nu a fost atât de puternică încât să reziste tentației de pe „Insula Iubirii”. Chiar dacă s-au căsătorit după emisiune, relația lor s-a încheiat definitiv la numai două luni de la nuntă. Cei doi au fost de acord să o ia pe drumuri separate, iar acum fiecare își vede de viața lui.

Blonda se află în vacanță în Grecia, acolo unde profită de timpul liber pentru a se relaxa. A publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii, printre care și una într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care îi vine perfect și care îi scoate îi evidență silueta impecabilă.

Postarea a primit numeroase like-uri din partea celor care o susțin, dar surpriza mare a fost când blondina a vazut de la cine a primit una dintre aprecieri. Mai exact, de la Bogdan Ionescu, fostul său soț. Se pare că, bărbatul încă nu a uitat-o definitiv pe cea cu care a trăit la un moment dat o poveste frumoasă de dragoste.

Loading...