Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Tavi Clonda. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Gabriela a renunțat să mai poarte inelul de logodnă pe care l-a primit în urmă cu câțiva ani buni de la soțul său, Tavi Clonda.

Vedeta Antenei a mărturisit în cadrul unui interviu realul motiv pentru care a luat această decizie și ce se întâmplă, de fapt, între ei. Cuplul îndrăgit are două fetițe: Victoria și Iris.

În vârstă de 44 de ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care este mai mic cu cinci ani decât ea, au în prezent tot ce au visat: o familie cu două prințese și cariere frumoase. Povestea lor de dragoste este una specială, însă, în urmă cu câteva ore, prezentatoarea a dezvăluit că nu mai poartă inelul pe care l-a primit de la soțul ei când i-a pus marea întrebare. De vină este transformarea suferită în timpul celor două sarcini, iar acum vedeta este în război cu kilogramele în plus.

“Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Loading...