Cristi Mitrea, atac ironic la adresa lui Dan Alexa. Ce spune ex-ul Andreei Mantea despre bătaia încasată de la Anamaria Prodan

Cristi Mitrea a lansat un atac ironic la adresa lui Dan Alexa, care a fost protagonistul unei scene de violență, provocată de Anamaria Prodan.

Luptătorul de MMA a făcut o postare pe Facebook, iar la scurt timp, aceasta a devenit virală datorită mesajului savuros transmis. Ex-ul Andreei Mantea le-a răspuns apropiaților și fanilor la comentarii, astfel că replicile acide la adresa antrenorului de la Astra, dar și pentru celebra impresară au continuat.

Luptătorul de MMA nu se afla în țară sâmbăta trecută, când Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa, însă a aflat despre scandalul incredibil și, a doua zi când a ajuns, el a publicat un mesaj ironic la adresa antrenorului de la Astra:

“M-am mișcat cât de repede am putut. Acum am aterizat. Bah, la ce spital e Alexa?! 👀 #freealexa”. Ulterior, el a lăsat două comentarii la postarea sa, iar prin intermediul unuia dintre ele, sportivul a făcut referire la speculațiile în legătură cu relația extraconjugală pe care impresara ar avea-o cu Dan Alexa de ani buni.

Loading...