Cele mai dramatice scene petrecute între Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Departe de ochii lumii, el a recunoscut: „Nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea”

Bogdan Mocanu și Roxana de la Puterea Dragostei, la un pas de împăcare!
„Dacă eu îți spun să ne despărțim și tu încă mai ai sentimente pentru mine, nici tu nu ai suporta să mă vezi cu unul lângă mine”, a spus Roxana printre hohote de plâns, ascunzându-și fața.

„Păi da, Roxana, dar eu nu ți-am greșit și știi că nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea și asta credeam și eu despre tine”, a răspuns Bogdan încercând să o liniștească.

„Și când stai lângă alta, nu contează că e cea mai urâtă, că e cea mai frumoasă, nu contează cine e, contează că nu suport să stea lângă tine, înțelegi? Ce vrei să-ți mai spun de atâtea ori, ce vrei să mai fac? Să mai iau la bătaie cu toți ca să-și demonstrez?”, a continuat Roxana.

„Știi ce vreau”, a răspuns el, mângâind-o și încercând să o oprească din plâns.

„Știu ce vrei, dar și chestia asta… Eu nu o să pot să stau să mă bat în fiecare zi. Vreau să plec pentru că nu pot altfel. Nu accept să stai lângă ea! Tu nu vezi că vin în fiecare zi la voi, de ați ajuns să vorbiți cu ăia la ușă că intru peste voi? Nu suport să stai lângă ea sau să vorbești. O să plec acasă, te aștept acasă și gata. Nu mă ține nimeni aici și ești conștient de asta. Dacă plec și suntem despărțiți, măcar să nu faci nimic aici ca să nu te aștept ca proasta degeaba”, i-a mai spus el.

În tot acest timp Bogdan Mocanu a încercat să o liniștească mângâind-o pe fosta lui iubită, semn că lacrimile și hohotele de plâns au reușit să-l impresioneze. Scenele surprinse departe de ochii critici ai celorlalți concurenți ar putea fi un prim pas spre împăcare.

vezi aici video 
Loading...