Cea mai noua metoda de escrocherie. Zeci de țarani din Vaslui, pacaliți de o gașca de “șmecheri” din București: “Au venit cu o masina, au spus ca sunt de la …

Zeci de oameni din județul Vaslui s-au revoltat după ce au aflat că au fost victima unei înșelătorii din partea unor indivizi care s-au dat drept agenți ENEL, ca să facă rost de noi clienți.

Veniți de la București, au luat în vizor bătrâni de 75-85 ani, convingându-i să semneze noi contracte. După ce și-au dat seama că au fost păcăliți, au sunat la 112, însă Poliția le-a reproșat că nu trebuia să semneze contractele.

„Sunt femeie de 70 de ani si m-am trezit escrocatã de acesti banditi. Au venit cu o masinã, mi-am notat numãrul, B-139-NEO, au spus cã sunt de la luminã, de la E-ON.

Au mers la contor, dupã care mi-au cerut sã le aduc o copie la buletin. Cât am stat în casã, ei au scris pe presul de la intrare, erau foarte grãbiti. Au scris ceva pe contracte, însã au acoperit cu degetele firma pentru care fãcuserã contractele, am vãzut abia dupã aceea, ENEL.

Când m-am dus dupã ei si le-am strigat sã-mi anuleze, un tânãr mi-a scris în bãtaie de joc pe spatele contractului „Anulat”, dupã care au plecat în trombã din comunã”, spune o altă femeie de 70 de ani pentru vremeanoua.ro.

Loading...