Ce rușine! Florin Salam a fugit de la o nuntă, în timp ce cânta. Imaginile au devenit virale pe Internet

Florin Salam a gafat-o rău de tot, recent, când a participat la o nuntă. Aflându-se acolo pentru a anima petrecerea, care a avut loc în curtea casei miresei, regele manelelor a cântat ce a cântat, apoi a dat bir cu fugiții. Chiar în timp ce fredona o piesă. Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare,

Salam cântă și dansează alături de nuntași, după care face discret cu capul un semn către un membru al staff-ului său și se îndreaptă încetul cu încetul către ieșire, fără să se oprească din cântat.

În timp ce se îndrepta spre ieșire, apare și ”vocea a doua”, care susține demersul, plus un bărbat care ține în mână un costum. ”La mulți ani, nășicule, ne vedem diseară”, spune Salam la un moment dat, luându-și la revedere de la un alt bărbat care-l ținea de braț.

Părerile referitor la gestul lui Florin Salam sunt împărțite, în timp ce majoritatea spun că Salam nu a procedat corect și că nu e prima dată când face asta, alții îi iau apărarea și susțin că manelistul rămăsese oricum mult peste program și că a procedat foarte corect.

Loading...