Anamaria Prodan, singurele declarații despre divorțul de Reghecampf: “I-am trimis poze și, ce credeți, că a afirmat”

Anamaria Prodan ține prima pagină a ziarelor, după incidentul cu Dan Alexa, și se spune că ar fi divorțat în secret de soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Zvonurile pe această temă au fost alimentate și de faptul că nu apar împreună la evenimentele mondene. Impresara a vorbit despre despărțirea de antrenor.

“E adevărat că noi nu am mai apărut de multă vreme împreună, în România, și de aici, poate și bârfele despre o despărțire. Însă, suntem la fel de apropiați. Soțul meu antrenează în Dubai si îi este greu să vină în țara. Eu, în schimb, mă duc des la el. În concluzie, suntem fericiți și nu ne pasă de gura lumii. Știți vorba aia…câinii lătra, caravana trece“, a declarat Anamaria Prodan pentru Wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, la ultima petrecere a venit singură, îmbrăcată într-o rochie transparentă, care arăta tot. Toată lumea s-a întrebat ce părere are soțul său despre asemenea ținută “I-am trimis poze și, ce credeți, că a afirmat. Mi-a spus că sunt superbă. De fapt, cea mai frumoasă”, a mai spus sexy impresara.

Loading...